enfiladen
Logo

Enfiladen – rom for enhver anledning

Takk for din interesse for Enfiladen.
Det nye boligprosjektet i Erling Skjalgssons gate 25 på Frogner har et plankonsept som er inspirert av de klassiske Frogner-leilighetene, med såkalte enfilader. Men hva innebærer egentlig det?

En enfilade er en rekke av rom med dørene plassert på samme sted, noe som gir en helt unik romfølelse og atmosfære. Prinsippet har blitt brukt i herskapelig arkitektur i Europa helt siden barokken, og er ofte forbundet med de klassiske leilighetene på Frogner.

Klassisk, men moderne

Selv om enfilader bygger på et klassisk og historisk arkitekturprinsipp er de like aktuelle i moderne bygg. Derfor har enfilader vært med som et konsept for dette boligprosjektet helt fra første konkurranseskisse fra arkitektene i ELEMENT, til detaljene det jobbes med nå.

Konstruksjonsstrukturen bygger på moduler av 4,5x4,5 meter, og gir stor fleksibilitet sammenlignet med mer ordinær inndeling og organisering av rom og leiligheter. I motsetning til andre planprinsipper gir enfilader nemlig i større grad mulighet til å gi hvert rom eller sone sin egen, tydelige karakter - samtidig som alle rom vil henge sammen.

Det gir en helt spesiell følelse å komme inn i en leilighet bygget etter dette prinsippet, der man har store rom for enhver anledning, fra dagligstuen til biblioteket, spisestuen, tv-rommet, salongen, kjøkkenet eller soverommet. Uansett hvilket rom du foretrekker, er det romslig og med god takhøyde.

I Enfiladen får du med andre ord opplevelsen av en klassisk Frogner-leilighet med høy standard, kombinert med kvaliteten og komforten til et nybygg. Det er derfor vi med stolthet kan si at Enfiladen ikke bare har gjennomtenkte planløsninger, men gjennomførte planløsninger. Alt for at du, din familie og dine gjester skal føle dere hjemme og komfortable.

Følg med og ta kontakt

I tillegg til Enfilade-prinsippet, har prosjektet flere unike kvaliteter som vi ser frem til å dele med dere fremover. Følg med, og ta kontakt med megler om du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon.

Kontakt megler

Powered by Plyo - Design by WAL